آدرس ایمیل
info@ibjcc.com
به گزارش اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل- براساس بند ۳ ماده ۱۰ آیین نامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات
تبصره ۲- دارندگان کارت بازرگانی حق واگذاری آن به غیر را ندارند. در صورت احراز واگذاری کارت اتاق بازرگانی صنایع و معادن و کشاورزی ایران اتاق ایران و اتاق تعاون ایران و وزارت ،صنعت معدن و تجارت میتوانند نسبت به تعلیق و یا ابطال کارت اقدام نمایند.
تبصره ۳ – دارنده کارت بازرگانی مطابق ماده (۱۸۶) قانون مالیاتهای مستقیم مسئول پرداخت مالیات است و مسئولان ،صدور تجدید و تمدید کارت بازرگانی در صورت عدم رعایت ماده مزبور مسئولیت تضامنی با مودی خواهند داشت و در صورت استفاده از کارت بازرگانی دیگری مطابق ماده (۲۷۴) قانون مالیاتهای مستقیم اقدام خواهد شد.
در هر حال ماده (۱۸۲) قانون یاد شده اعمال خواهد شد و وارد کننده مطابق قانون امور گمرکی مشمول پردااخت حقوق ورودی است.
ماده ۳۳ مکرر ۲ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز
هرگونه معامله راجع به کارت بازرگانی که عرفاً اجاره خرید فروش یا واگذاری آن محسوب شود و نیز هرگونه بهره برداری از منافع کارت بازرگانی دیگری تحت هر عنوان ممنوع است و مرتکب یا مرتکبین به شرح زیر
مجازات می شوند:
الف – انتقال گیرنده یا بهره بردار پرداخت جریمه نقدی معادل نصف ارزش کالا علاوه بر ضبط کالا و پرداخت تضامنی خسارت وارده به دولت. ب انتقال دهنده پرداخت جریمه نقدی معادل یک تا دو برابر منافع تحصیل شده علاوه بر ابطال کارت بازرگانی و پرداخت تضامنی خسارت وارده به دولت.
پ در صورتی که اعمال فوق منتهی به اقدام برای ورود با صدور کالا نگردد علاوه بر ابطال کارت بازرگانی و جریمه نقدی از دویست میلیون (۲۰۰,۰۰۰,۰۰۰) ریال تا پانصد میلیون ( ۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰) ریال هر یک از مرتکبین به دو یا چند مورد از محرومیتهای موضوع ماده (۶۹) این قانون محکوم می شوند.
تبصره اعمال مقررات این ماده مانع از اجرای مجازاتهای مقرر در سایر قوانین نیست.
منبع: اتحادیه سنگبری های شهرری